Referenciák

Kútfúrás referenciák

 • Magyar Nemzeti Bank pénzverde - Budapest
 • Balatonboglár-i Önkormányzat
 • Közéleti szereplők, -név nélkül
  (politikusok, bírók, színészek stb.)
 • Mezőgazdaságok öntöző, valamint állatitató kútjai
 • Fóliasátras termelők öntöző kútjai
 • Autómosók
 • Családi és társasházak öntözőrendszer kútjai
 • Éttermek, panziók
 • Nyaralók, családi házak kútjai
Saját kertünk öntözése a fúrt kutunkról.

Volt egy vékony csőkutam, amely 6 literes percenkénti vízhozamot tudott. Megbíztam a Profi Kútfúrás céget egy komoly kút fúrására. Egy 125-ös Profi kutat készítettek 200 literes percenkénti vízhozammal, amelyre az engedélyt is Ők intézték. Egyedi szűrözésnek köszönhetően egyetlen homokszem sincs a kútvízben. Tisztán, gyorsan, és Profin dolgoztak. Csakis ajánlani tudom Őket.

Profi kút tulajdonos

Tuli Szilárd - 06 30 936 79 17
Balatonboglár
TV2 -ben voltunk! - 2011.06.12.


Somogyi Hírlap - 2011.07.06.
Profi kútfúrás a Somogyi Hírlapban

MMM Magazin - 2013. 4. szám
Profi kútfúrás az MMM Magazinban

Az alábbi írás egy ügyfelünktől érkezett még 2008-ban!

Hogyan lehet felismerni a „kókler lyukfúrót”?

Kútfúrást tervező társaim.
Mielőtt nekiállsz a kútfúráshoz olvasd el rövid, de annál tanulságosabb történetemet.

Szegedi László, balatonlellei lakos vagyok.

Még mindig mérges vagyok magamra, ha visszagondolok, hogyan vertek át "kókler kútfúrók" a közelmúltban. Egészen pontosan hárman is, amely nekem több mint 200.000 Ft-omba került. A kertem fel van túrva, minden csupa sár és iszap.

A víz ára attól független hogy a Balaton mellett lakom, országos viszonylatban talán itt a legdrágább. Ezért megszületett a nagy ötlet: kutat kell fúratni! Feleségemmel el is kezdtük a netet és a reklámújságokat böngészni. Szobafestői szakmával elképzelésem sem volt erről az egész kútfúrásról.

Akkortájt bármerre mentem Lellén, szinte minden villanyoszlopon és közúti táblán csúfoskodott kiragasztva egy-kettő, helyenként több "KÚTFÚRÁS 06-30..........." papírfecni. Megragadtam az alkalmat, felhívtam az egyik számot. Nem mutatkozott be az illető, elmondta hogy alföldi szakember, több évtizedes gyakorlattal. Mivel nem túl nagy a kertem, Ő pedig kis helyigényű kézi fúróval dolgozik, ideálisnak tűnt számomra. Közben hívtam több közelebbi szakembernek vélt kútfúrót, szorgosan jegyzeteltem a bediktált fúrási áraikat.

illegális kútfúró hirdetések

A végeredmény: az alföldi a legolcsóbb!

Ez kell nekem! Telefonon lebeszéltük, hogy ahová a kutat szeretném attól 3 méterre ássak cirka 1 köbméteres gödröt. Nem örültem neki. Azt mondta a szaki, hogy ezt nekem kell ezért a fúrási árért megcsinálni.

Eljött a várva várt nap. Kocsiajtó csapódásra lettem figyelmes. Megérkezett a nagy darab alföldi szakember egyedül, a "szép" piros Zsigulijával. Veterán autónak nézett ki, bár a tetőcsomagtartót elnézve ki volt használva.

Az ugyanis rogyásig volt pakolva műanyag csövekkel. Kissé csalódott voltam már ekkor is. Délutánra 18 méter mélységnél állítólag egy kőpad került a fúró útjába. Ezzel vagy 2 órán keresztül harcolt, de a mosogatócső, amit fúrócsőnek használt eltört. Ezzel felkerült az íre a pont. Összepakolt a mester úr, és eléggé erőszakosan kicsikart tőlem 25.000 Ft benzinpénzt (Zsiguliba és a szivattyúba, amit a fúráshoz használt).

Nem adtam fel. Ismét hasznát vettem a listának, amit előzőleg készítettem. Előzőekből tanulva környékbeli kútfúróra esett a választásom. Pontosabban nem kútfúró -mint később kiderült-, de ahhoz is ért, mert magának is Ő csinálta meg. Szuperül működik azóta is a kútja. Furgonjával elhúzta a garázsában eszkábált kútfúrógépét, majd elvitt egy közeli szerelvényboltba.

Ott megvettem 30 méter szennyvízcsövet, KPE csövet, és 1 búvárszivattyút. Több mint 120.000 Ft-ot fizettem.

Mint kiderült az elmondott méterárba nem tartozik bele az anyagár! Rövid leszek. A kút elkészült, de folyamatosan homokolt és kevés vizet adott. Adott, 3 napig, aztán megállt. Telefonáltam, a kútfúró eljött. Húzná fel a szivattyút, ám az nem akar jönni. Húzzuk ketten, talán majd akkor. Nem, akkor sem. A vékony falú cső összenyomódott lent, majd összetört. A kútfúró visszaadta a pénzt, de odalett a kifizetett cső és a szivattyú.

Nem tudtam mit tenni. Már nem bíztam a hirdetésekben. Elkezdtem szájhagyomány útján kérdezősködni. A következő faluban élt egy bácsika, aki kútfúró volt, de néha még mindig fúr. Ez az! Megkerestem, és megegyeztünk. Szerencsére frontmentes hét volt, így a bácsika tudott dolgozni. Az anyagokat kérésemre Ő hozta, fizetni csak a kút elkészülte után kell. Harmadik próbálkozásom alkalmával már igencsak pénzszűkében voltam, így kisebb mélységű kutat kértem. A probléma ezzel csak annyi volt, hogy naponta 2 hordó vizet sem tudtam kiszivattyúzni vele. A bácsika védekezett, hogy Ő megmondta.

Gyakorlatilag három kútból egy sem működik. Nagyon el voltam keseredve, de leginkább magamat hibáztattam. Valójában végig tisztában voltam, hogy nem igazi kútfúró cégeket bízok meg a munkával, így végül is minden felelősséget akaratlanul is felvállaltam.

A környező bevásárló központ parkolójában már régóta láttam egy nagy táblát, amelyen egy hivatalos kútfúró cég hirdette magát. Eddig fel sem mertem keresni, azt mondták hogy túl drága. Megnéztem a weboldalát, nem is hasonlítható össze az eddigi kókler kútfúrókkal. Elmentem a balatonboglári telephelyére, azonnal meggyőzött.

Árkülönbség csak a kútbélés csövek árában volt, viszont erre írásos garanciát ígért Norbi. A kutat egy hónap múlva elkészítették, előtte engedélyeztették, ezért merem felvállalni jelen levelemet.

A kút legnagyobb megelégedésemre tökéletesen működik, kifizetni pedig csak a felét tudtam azonnal. Mivel részletfizetési lehetőség volt a kútra, így mégiscsak lett egy jó kutam.

A baj az, hogy közben négy kútért fizettem, a kellemetlenségekről, villany és vízdíjról nem is beszélve. A mai világban senki sem gondolhatja, hogy kevesebb pénzért ugyanazt kapja. Én megfizettem a tandíjat, de ha ilyen szárazságok lesznek továbbra is, már jövő évben visszahozza a "négy" kút az árát.

Szegedi László

Balatonlelle, 2008

olcsó kútfúrás legyen olcsó kútfúrás

Árajánlat kérésért kattintson az alábbi képre, és töltse ki az "Profi kútfúrás ajánlatkérő" űrlapot.

Profi kútfúrás ajánlatkérő

Kútfúrás referenciák - Profi Kútfúrás Kft
Kútfúrás referenciák, tv film, újság cikk, magazin leírás, kútfúrás történet.
víz, kútfúrás referenciák, kókler, kútfúró, kókler kútfúrók