Referenciák

Kútfúrás referenciák

 • Magyar Nemzeti Bank pénzverde - Budapest
 • Balatonboglár-i Önkormányzat
 • Közéleti szereplők, -név nélkül
  (politikusok, bírók, színészek stb.)
 • Mezőgazdaságok öntöző, valamint állatitató kútjai
 • Fóliasátras termelők öntöző kútjai
 • Autómosók
 • Családi és társasházak öntözőrendszer kútjai
 • Éttermek, panziók
 • Nyaralók, családi házak kútjai
Saját kertünk öntözése a fúrt kutunkról.

Volt egy vékony csőkutam, amely 6 literes percenkénti vízhozamot tudott. Megbíztam a Profi Kútfúrás céget egy komoly kút fúrására. Egy 125-ös Profi kutat készítettek 200 literes percenkénti vízhozammal, amelyre az engedélyt is Ők intézték. Egyedi szűrözésnek köszönhetően egyetlen homokszem sincs a kútvízben. Tisztán, gyorsan, és Profin dolgoztak. Csakis ajánlani tudom Őket.

Profi kút tulajdonos

Tuli Szilárd - 06 30 936 79 17
Balatonboglár
TV2 -ben voltunk! - 2011.06.12.


Somogyi Hírlap - 2011.07.06.
Profi kútfúrás a Somogyi Hírlapban

MMM Magazin - 2013. 4. szám
Profi kútfúrás az MMM Magazinban

Az alábbi írás egy ügyfelünktől érkezett még 2008-ban!

Hogyan lehet felismerni a „kókler lyukfúrót”?

Kútfúrást tervező társaim.
Mielőtt nekiállsz a kútfúráshoz olvasd el rövid, de annál tanulságosabb történetemet.

Szegedi László, balatonlellei lakos vagyok.

Még mindig mérges vagyok magamra, ha visszagondolok, hogyan vertek át "kókler kútfúrók" a közelmúltban. Egészen pontosan hárman is, amely nekem több mint 200.000 Ft-omba került. A kertem fel van túrva, minden csupa sár és iszap.

A víz ára attól független hogy a Balaton mellett lakom, országos viszonylatban talán itt a legdrágább. Ezért megszületett a nagy ötlet: kutat kell fúratni! Feleségemmel el is kezdtük a netet és a reklámújságokat böngészni. Szobafestői szakmával elképzelésem sem volt erről az egész kútfúrásról.

Akkortájt bármerre mentem Lellén, szinte minden villanyoszlopon és közúti táblán csúfoskodott kiragasztva egy-kettő, helyenként több "KÚTFÚRÁS 06-30..........." papírfecni. Megragadtam az alkalmat, felhívtam az egyik számot. Nem mutatkozott be az illető, elmondta hogy alföldi szakember, több évtizedes gyakorlattal. Mivel nem túl nagy a kertem, Ő pedig kis helyigényű kézi fúróval dolgozik, ideálisnak tűnt számomra. Közben hívtam több közelebbi szakembernek vélt kútfúrót, szorgosan jegyzeteltem a bediktált fúrási áraikat.

illegális kútfúró hirdetések

A végeredmény: az alföldi a legolcsóbb!

Ez kell nekem! Telefonon lebeszéltük, hogy ahová a kutat szeretném attól 3 méterre ássak cirka 1 köbméteres gödröt. Nem örültem neki. Azt mondta a szaki, hogy ezt nekem kell ezért a fúrási árért megcsinálni.

Eljött a várva várt nap. Kocsiajtó csapódásra lettem figyelmes. Megérkezett a nagy darab alföldi szakember egyedül, a "szép" piros Zsigulijával. Veterán autónak nézett ki, bár a tetőcsomagtartót elnézve ki volt használva.

Az ugyanis rogyásig volt pakolva műanyag csövekkel. Kissé csalódott voltam már ekkor is. Délutánra 18 méter mélységnél állítólag egy kőpad került a fúró útjába. Ezzel vagy 2 órán keresztül harcolt, de a mosogatócső, amit fúrócsőnek használt eltört. Ezzel felkerült az íre a pont. Összepakolt a mester úr, és eléggé erőszakosan kicsikart tőlem 25.000 Ft benzinpénzt (Zsiguliba és a szivattyúba, amit a fúráshoz használt).

Nem adtam fel. Ismét hasznát vettem a listának, amit előzőleg készítettem. Előzőekből tanulva környékbeli kútfúróra esett a választásom. Pontosabban nem kútfúró -mint később kiderült-, de ahhoz is ért, mert magának is Ő csinálta meg. Szuperül működik azóta is a kútja. Furgonjával elhúzta a garázsában eszkábált kútfúrógépét, majd elvitt egy közeli szerelvényboltba.

Ott megvettem 30 méter szennyvízcsövet, KPE csövet, és 1 búvárszivattyút. Több mint 120.000 Ft-ot fizettem.

Mint kiderült az elmondott méterárba nem tartozik bele az anyagár! Rövid leszek. A kút elkészült, de folyamatosan homokolt és kevés vizet adott. Adott, 3 napig, aztán megállt. Telefonáltam, a kútfúró eljött. Húzná fel a szivattyút, ám az nem akar jönni. Húzzuk ketten, talán majd akkor. Nem, akkor sem. A vékony falú cső összenyomódott lent, majd összetört. A kútfúró visszaadta a pénzt, de odalett a kifizetett cső és a szivattyú.

Nem tudtam mit tenni. Már nem bíztam a hirdetésekben. Elkezdtem szájhagyomány útján kérdezősködni. A következő faluban élt egy bácsika, aki kútfúró volt, de néha még mindig fúr. Ez az! Megkerestem, és megegyeztünk. Szerencsére frontmentes hét volt, így a bácsika tudott dolgozni. Az anyagokat kérésemre Ő hozta, fizetni csak a kút elkészülte után kell. Harmadik próbálkozásom alkalmával már igencsak pénzszűkében voltam, így kisebb mélységű kutat kértem. A probléma ezzel csak annyi volt, hogy naponta 2 hordó vizet sem tudtam kiszivattyúzni vele. A bácsika védekezett, hogy Ő megmondta.

Gyakorlatilag három kútból egy sem működik. Nagyon el voltam keseredve, de leginkább magamat hibáztattam. Valójában végig tisztában voltam, hogy nem igazi kútfúró cégeket bízok meg a munkával, így végül is minden felelősséget akaratlanul is felvállaltam.

A környező bevásárló központ parkolójában már régóta láttam egy nagy táblát, amelyen egy hivatalos kútfúró cég hirdette magát. Eddig fel sem mertem keresni, azt mondták hogy túl drága. Megnéztem a weboldalát, nem is hasonlítható össze az eddigi kókler kútfúrókkal. Elmentem a balatonboglári telephelyére, azonnal meggyőzött.

Árkülönbség csak a kútbélés csövek árában volt, viszont erre írásos garanciát ígért Norbi. A kutat egy hónap múlva elkészítették, előtte engedélyeztették, ezért merem felvállalni jelen levelemet.

A kút legnagyobb megelégedésemre tökéletesen működik, kifizetni pedig csak a felét tudtam azonnal. Mivel részletfizetési lehetőség volt a kútra, így mégiscsak lett egy jó kutam.

A baj az, hogy közben négy kútért fizettem, a kellemetlenségekről, villany és vízdíjról nem is beszélve. A mai világban senki sem gondolhatja, hogy kevesebb pénzért ugyanazt kapja. Én megfizettem a tandíjat, de ha ilyen szárazságok lesznek továbbra is, már jövő évben visszahozza a "négy" kút az árát.

Szegedi László

Balatonlelle, 2008

olcsó kútfúrás legyen olcsó kútfúrás

Telefonos elérhetőségünk szünetel!
Árajánlat kérésért kattintson az alábbi képre, és töltse ki a "Profi kútfúrás ajánlatkérő" űrlapot.

Profi kútfúrás ajánlatkérő

Kútfúrás referenciák - Profi Kútfúrás Kft
Kútfúrás referenciák, tv film, újság cikk, magazin leírás, kútfúrás történet.
víz, kútfúrás referenciák, kókler, kútfúró, kókler kútfúrók